Gebroeders Verduyckt bieden u de betere keuken

Ga voor kwaliteit in uw keuken

Gebroeders Verduyckt is een familiebedrijf dat zich specialiseert in topkeukens. Met het Duitse merk Nolte haalt het voor u alleen het beste in huis. Noem het gerust luxekeukens. Maar dan luxe met een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Ga eens kijken en vergelijken in de toonzaal van de Gebroeders Verduyckt. Wilt u liever een keuken in een lagere prijsklasse? Steek dan gewoon de straat over. Bij J & S Budgetkeukens biedt de familie Verduyckt volledig voorgemonteerde budgetkeukens aan. En dat alles langs de Kaulillerweg in Bocholt.

 

Kies voor ervaren schrijnwerkers

Vader Verduyckt begon zijn carrière als zelfstandige schrijnwerker in 1978. Na jaren van groei voegden in 2001 zijn twee zonen zich in de zaak. En de Gebroeders Verduyckt groeien nog altijd. Want naast keukens vindt u in de toonzaal ook een keur aan badmeubelen, binnendeuren, laminaten, plafonds en trappen. Allemaal geselecteerde merken. Want de Gebroeders Verduyckt staan met volle overtuiging achter hun producten.

 

Meteen geholpen

Een offerte is bij de Gebroeders Verduyckt vrijblijvend én gratis. De plaatsing van uw keuken doen ze helemaal zelf. En de garantie? Gebroeders Verduyckt respecteert natuurlijk de fabrieksgarantie, maar helpt u ook daarna nog. Onverwacht probleempje? Bel hen gerust op: ze staan meteen aan uw deur.

 

Een keuken kiezen? Surf naar www.verduyckt.com. Of spring binnen in de toonzaal.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review